2011-07-21

Fröken Fräken

Hade en tävling och jag vann.Hämtade ut min vinst igår och gissa om jag blev glad då jag öppnade paketet och såg att där låg ett Babel fat.Dessutom fick jag servetter och en rolig kniv i matchande färg.Eftersom mitt uterum går i rött så kunde det ju inte ha blivit bättre.Tack Fröken Fräken.

1 kommentar:

 1. Hej Toli!

  Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbetsförslag, men hittar inte en e-postadress till dig.

  Mitt namn är Igor och jag driver en liten e-butik som säljer världens första designade lågenergilampa.

  Du kan se Plumen 001 på http://www.store.pavlic.se/plumen-001.html.

  Pavlic Store var den första e-butiken i Sverige som började sälja Plumen 001 och det har vi gjort framgångsrikt nu i snart ett år.

  Förutom en god service erbjuder vi även 2 års garanti på Plumen 001. Jag tror dessutom att vi är ensama om det - men det kan ha ändrats under senaste tid.

  Jag tycker att dina inlägg är inspirerande och dessutom av hög kvalité!! Det är främst därför jag gärna vill försöka hitta ett samarbete med dig.

  I dagsläget har vi ett gott samarbete med några få utvalda bloggare men vi är redo att utöka med ytterligare några till samarbetspartners.

  Mer om mig kan du läsa på http://www.igor.pavlic.se/. Jag hoppas att du är intresserad och att du hör av dig. Mina kontaktuppgifter hittar du både på min blogg och i min e-butik.

  Jag väntar med spänning på ditt svar!

  Med vänlig hälsning,
  Igor


  P.S. Skulle du själv vara intresserad av att köpa Plumen 001 - kontakta mig först så ordnar jag en trevlig rabatt åt dig! D.S

  SvaraRadera

Arkiv