2011-09-26

Marimekko skål från iittala

Nu kör vi igång med ytterligare en tävling om denna snygga  Marimekko skål från iittala,denna gång i färgen ljusblå. Skålen passar utmärkt till servering eller bara som dekoration,denna skål är 12 cm hög.Till ett värde av 249 kr.
Tävlings reglerna är enkla.Allt du behöver göra är att motivera varför just DU ska vinna skålen.Har du en blogg så länka gärna vidare,har du ingen blogg så kom ihåg att lämna namn och mail adress. Tävlingen avslutas den 10/10-2011
Lycka till!!

11 kommentarer:

 1. låna bilden med ;) la länken idagens inlägg .

  SvaraRadera
 2. Har länkat hoppas vinna den till m in dotter Ebba som älskar både godis och att fota :)
  Och då är skålen så fint helst i blått .

  SvaraRadera
 3. Min lillebror har precis flyttat hemifrån och denna skålen skulle vara perfekt att ge honom i present, fylld med godis så klart =)

  SvaraRadera
 4. Älskar att ha folk hemma men har ingen fin skål att lägga saker i denna hade passat perfekt i mitt hem.

  länkat på min sida http://mitttlivochlitetill.blogspot.com/2011/09/tolis-inredning-marimekko-skal-fran.html

  Är ny på detta med att blogga så jag testar mig fram :)

  SvaraRadera
 5. Som utlandssvensk älskar jag att ha bra skandinavisk design i mitt hem, den här skålen hade passat perfekt att ha nyplockade mandel i!

  (Har familj i Umeå, inte något problem att få ned skålen till Barcelona.)

  SvaraRadera
 6. Älskar dessa skålar och drömmer om att ha många i olika färger.
  Än så länge har jag bara tre. Med denna i min samling skulle jag bjuda hem vänner och servera efterrätt i Marimekko-skålar i olika färger. Läckert.
  Som det är nu får bara tre av oss njuta ur fina skålar, medan en (förmodligen jag som värdinna) får äta efterrätt ur en tråkig vanlig skål... Tycker att alla mina gäster (och jag) förtjänar att äta ur en fin skål :)

  (har ingen blogg, men min mail är Lina.jagenroth@spray.se)

  SvaraRadera
 7. Hej, jag är gärna med och deltar i tävlingen.
  Jag vill vinna denna fascinerande Marimekkoskål, den blå färgen gillar jag skarpt. Jag hade gärna haft blåbär i den med grädde, mums! <3
  Kontaktmejl: playnsee(at)hotmail.com
  Anna Karlsson

  SvaraRadera
 8. Hej. Jag vill vara med. Jag tyckte att den här skålen var helt underbar. Blått är en favoritfärg i våran familj. Jag skulle vilja vinna den för att ha till fredagsmyset med min underbara familj. Jag och dottern bakar ofta så att ha en "egen" skål att få stoppa hennes bakverk i vore det ultimata.

  Jag har länkat http://jessamys.blogspot.com/p/tavlingar.html

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Vet inte om det är för sent att tävla men prövar ändå. Ha länkat i sidan på min blogg!
  Ja varför ska jag vinna?? Min dotter tycker att vårat hem skulle behöva piffas upp och jag måste väl nästan hålla med om att det är dags! Så denna skål skulle vara en kick i arslet så att vi kommer igång!

  SvaraRadera
 10. Oooo hittade hit i elfte timmen..för det e väl inte för sent säg..Jag älskar dessa skålar..har två sen tidigare men ingen i denna färgen Iitttalablått e den vackraste av färger,,den e som en vårhimmel eller havet en sommardag.. Jag skulle älska den djupt o innerligt om jag vann..den kan inte komma till ett bättre hem..

  SvaraRadera
 11. Har länkat nu..lyckades faktiskt med det konststycket..jag e totalt obegåvad vad sånt anbelangar i vanliga fall..men nu gäller det ju en Mariskål..

  SvaraRadera

Arkiv