2011-10-04

Kalas Form

I samarbete med Kalas Fårm fick jag idag ett paket i lådan som innehöll 6 olika fina muffins formar .Jag tycker att man kan få kalla dessa saker  också för "inredning",för de innehåller ju färg och form och härliga mönster..Nu tänkte jag lotta ut detta paket till er läsare,och jag skickar även med en tidning som innehåller kul läsning med jätte fina bilder med en massa goda recept.Allt du behöver göra är att svara på vilken muffins form just DU tycker är finast hos Kalas Form. Länka tävlingen vidare i din blogg,och du som inte har någon glöm inte namn och mail adress.Tävlingen pågår till den 20/10 -2011
Lycka Till!
 
Muffins formar som heter Leja Li,Turkos,vår,Randen och blomster grön mm mm

Läckra cupcakeformar, färgglada bakformar och snygga picknickpapper. Med bakformar i härliga färger och mönster blir bakningen ännu roligare! Bullar, muffins och cupcakes i färgglada bakformar lyfter dina skapelser – både till form och upplevelse!


Foto/text www.kalasform.se

5 kommentarer:

 1. Hej, jag är gärna med och deltar i tävlingen.
  Jag tycker att Muffinsform Påfågel är finast.
  Kontaktmejl: playnsee(at)hotmail.com
  Anna Karlsson

  SvaraRadera
 2. Nu ha jag länkat i sidan på min blogg och formarna som jag tycker är fina är ju naturligtvis rosen! Nu håller vi tummarna för mig!!

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Jag vet inte om min första kommentar kom med ? Så jag skickar igen, det är ju bara att du tar bort den ena om det skulle kommit in 2 ggr (: Jag tycker Randen är finsate formen! Länkat tävlingen har jag också gjort i bloggen.
  Puss!

  SvaraRadera
 4. Hej, vill gärna vara med och tävla om härliga formar hos dej. Har ingen blogg så kan tyvärr inte länka tävlingen. Min favorit är muffinsformen amaryllis.

  Hösthälsningar Pia
  bakformen@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag gillar Randen bäst.
  Jag hoppas nu på turen...
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera

Arkiv