2012-11-15

Tävla om Snapsglas från Färg och Form Sweden

Överallt börjar man se nedräkningen till jul,affärerna har julpyntat och första advent kommer med stormsteg. Julklapps listan har säkert börjat skrivas av många,och en hel del har rent av bockat av många saker av julklaps inköpen. I samarbete med Färg och Form Sweden kan du nu här vara med och tävla om 6 pack snapps/Shotglas från designer´n  Ernst Kirchsteiger. Två lyckliga vinnare får 6 stycken glas var,lagomt till en fin julklapp till någon eller varför inte till dig själv på självaste nyårs middagen.
 
 ERNST är en konceptserie från Färg&Form med design av Ernst Kirchsteiger. Som formgivare jobbar Ernst Kirchsteiger med ett rent, enkelt formspråk samt med ärliga och äkta material. I serien ERNST finns en rad olika produkter med allt ifrån vackra ljusstakar till mysiga plädar.
 Många av er förknippar nog Ernst med julen och alla mysiga julpynt.
 
 

 
 
Färg&Form Sweden designar och marknadsför inredningsprodukter med ett tydligt nordiskt formspråk. Vårt utbud är indelat i fyra sortiment; ERNST, HOME, KIDS och MOZ.
Färgoch Form


Allt du behöver göra är att dela denna sidan på din facebook eller blogg,lämna ditt namn och mailadress under kommentarer.Tävlingen avslutas den 1 December 2012.Lycka till!!

9 kommentarer:

 1. Har lagt ett förinställt inlägg till imorgon kl 1100 :) LÄNKAT OCH LÅNAD BILD
  var får du alla fina tävlingar ifrån det är klar som givet jag är med .
  Min motevering är att jag bara har fula super gammla snaps glas från Ikea så det skulle verkligen vara kul med nya till mannen att duka upp med i jul ;)

  SvaraRadera
 2. länka till fejjan med om jag nu gjorde rätt ;)

  SvaraRadera
 3. Ha delat på fejjan..SKulle ju inte va så dumt att få lite ernst hemma hos oss som piffar upp! Sen så behöver man inte bara servera snaps i utan går även med matjesröra och en bit knäcke bröd som få ligga snyggt uppe på! Lite snyggare serverings med andra ord!! Håller vi tummarna för mig nu då

  LÄgger upp på växelhäxan om en stund!

  SvaraRadera
 4. Ros-Marie Höglundtorsdag, november 22, 2012

  Har delat!

  SvaraRadera
 5. Hej
  Vilka fina glas, det är annat än mina gamla kantstötta från Ikea!
  Har delat på Fb.
  Annchristin Holmlund
  kasamark@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill gärna bli en vinnare!
  Stina Forsberg
  stinaforsberg69@hotmail.com

  SvaraRadera

Arkiv