2010-08-23

Fågelholkar & Desig´n

Hösten är här och det är hög tid att tänka på vart våra fåglar ska hålla till i vinter. Desig´n är ett numera vanligt välkännt uttryck.Finns för de flesta i det mesta.Så varför inte även för fåglar.Villken desig´n föredrar DINA fåglar? ANIDAR Fågelholk av Flöz desig´n.Vad sägs om denna lyxmoderna fågelholk.?
Eva Solo Fågelholk. Desig´n Claus Jensen & Henrik Holbaek. Denna fågelholk är tillverkat av glaserat porslin och plast.Den kan lätt fästas runt ett träd,med de medföljande spännbanden.På insidan av fågelholken finns en trappstege,som gör att ungarna kan ta sig ut när det är dax.Materialet porslin reflekterar solen så det inte blir för varmt på sommaren.Samtidigt isolerar porslin på vintern så det inte blir för kallt.Fågelholken har dessutom ett hål i botten så att fåglarna kan hålla rent.
Eva Solo Fågelbad.Fåglar i trädgården måste erbjudas både mat,plats att bygga bo och vatten.Detta fågelbad är optimalt för en fågel,att både att kunna bada och dricka.Rengöring av fatet är enkelt då det går att plocka löst från pinnen.
Färg glatt fågelholk från Snickeboa Andre Rundqvist Trä-ideér och mer.
Det traditionella fåhelbordet.
En lyxfågelholk,superfint gjort av Dreamhousecammy.blogg.com
Bird feeder Designonline

1 kommentar:

Arkiv