2010-08-24

Designtorget

Lampa Fågel. Desig´n av Hung -Ming Chen.Vacker lampform i tunn metall som du enkelt trär på en vanlig glödlampa. Kastar rogivande skuggor i taket och på väggarna" Designern och tillika Konstfack-studerande Hung-Ming Chens lampa är starkt inspirerad av flygande fåglar i naturstaden Stockholm. Lampan var en av tio produkter som nominerades till Årets sak 2007."
Krok Buffel "Piffa upp väggarna med kitschfina bufflar! Passar utmärkt att hänga väskan, halsbanden, skolväskan eller badrocken på. Mäter ca 8 cm och sticker ut 5 cm från väggen. Skruv och plugg ingår. "
Lampa Red Light .Fast här i Turkost. "Den här lampan är lika snygg ensam över köksbordet som i klunga upphängda på olika höjd i ett hörn! Inspirerad av lamporna på kinesiska marknadsplatser"
Lampan Red Light,se texten ovan.
Pockethylla String "Arkitekten Nisse Strinnings klassiska hyllsystem introducerades redan 1949, men är minst lika populär idag. Här kommer den i ett nytt, mindre format! Hyllan är perfekt att ha CD-skivor, DVD-filmer eller pocketböcker i, men passar minst lika bra som t ex sybehörsförvaring över arbetsbordet eller som kryddhylla i köket. Gjord av lackad träfaner och mäter 60x50x15 cm, (hyllplan 58x15 cm). "
Hylla Pockethus Designer:Åsa / Emme Copparstad "Fiffig förvaring för de pocketböcker du planerar att läsa härnäst, med en specialplats för pågående boken! Åsa och Emme Copparstad har formgivit. Gjord av pulverlackad metall"
Vattenkanna med silikonslang Designer:Pascal Charmolu."Smart vattenkanna som du enkelt reglerar vattenflödet på, du startar och stoppar vattenflödet genom att höja och sänka behållaren. Slangen har en magnet på sig för att hålla sig på plats när den inte används. Rymmer 1,5liter och är tillverkad av rostfritt stål och silikon"Nominerad till Årets Sak 2008.
Pekbok för lite finare barn
"Äntligen kan du ge ditt lite finare barn en utbildning värd namnet! Med sina noga utvalda ord och rika illustrationer är boken en porlande källa av kunskap som leder till skarpsinne och öppnar dörrar. För att säkerställa ett korrekt uttal innehåller boken dessutom "fonetisk" skrift." Vad säger man om detta??? Jag kan inte mera utrycka mig om att JAG BLEV UPPRÖRD,och tycker helt enkelt att det är sjukt,ska man indela barnen till bättre eller sämre redan i pekboks ålder!!...
Bild och text hämtad från www.designtorget.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Arkiv