2011-03-30

Inspiration från Myresjökök

Grinda Fronterna till Grinda har infrästa grepplister, här i kombination med vitrinluckor i Ramsö Vit. Infällda spotlights sitter i en spotlightskiva under väggskåpen, vilken är försedd med förfrästa hål för spotlights och kanaler för kabeldragning. Välj bland våra inredningar, tillbehör och smarta lösningar. Hemligheten bakom ett lättarbetat kök ligger i det som vanligtvis döljs bakom stängda luckor och lådor.
Tärnö Björk Vill du skapa ett unikt kök kan en skräddarsydd diskbänk bli pricken över i:et. Möjligheterna är nästan obegränsade: bänken kan bli upp till 3800 mm lång, 1230 mm djup och mellan 20 och 60 mm tjock. Du har ett antal olika kantprofiler att välja bland, och hoarna och hällen monteras precis där du vill ha dem.
Blenda Valnöt Det här köket har en slät lucka med rundad profil i valnötsfanér. En intressant detalj är vitrinskåpen som invändigt har målats i en spännande kulör. Köksön har kombinerad matplats och arbetsyta samt förvaringsutrymme. Den extra djupa bänkskivan 900 mm ger plats för kock med publik. Luckan finns även i massiv björk eller ek, samt i målat utförande i vitt och cappuccino.
Djursholm Maräng Kristallkronan antyder finrum, gummistövlarna grovkök. Och det är väl i sin ordning. Kök ska vara fina – och de ska tåla att användas. Luckan har ett traditionellt uttryck och är målad i en varm, mild kulör som vi kallar maräng. Till de spröjsade vitrinskåpen finns belysning i vitt- eller champagnefärg. Om du istället vill ha en belysning i samma färg som skåpet kan en ljusrampslist i lämplig färg monteras utanpå armaturen. Djursholm finns även i Vitt och Cappuccino.
Aspekt Vit Köksö med bardel på konsol. Ta en extra titt på bänkskivans kantlist som har en dold kantlist med 10x32 mm överhäng, här i utförandet valnöt.
Aspekt Maräng Det här är ett enkelt och funktionellt kök. Ekdetaljerna ger tillsammans med den jordnära färgskalan en varm och ombonad känsla. Det enkla, vita kaklet i klassisk sättning och bänkskivan i laminat andas folklighet – samtidigt som den moderna, storskaliga tapeten definitivt för in köket i nutid.
Läckö Cappuccino En komplett köksö med gott om avställningsyta tack vare extra överhäng vid sittplatsen. Dessutom med vatten praktiskt och nära till hands intill hällen. Det bänkstående vitrinskåpet fungerar som rumsavdelare och separerar effektivt arbetsplatsen från resten av köket. Man kan tala om två olika rum.
Foto:Myresjökök

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Arkiv