2011-03-02

Panghus-En arkitektur som utmanar

Få saker gör vardagen mer lustfylld än ett hem som kittlar sinnena. På Panghus tycker de att alla som köper hus ska erbjudas spännande och åtråvärd arkitektur till ett rimligt pris. Deras filosofi kallar de för ”Det designade folkhemmet”.
Så här beskriver Panghus sig själva. "Vi bygger grupphusområden, det vill säga mindre villakvarter, med modernt designade hus. Arkitekturen är ambitiös, nyfiken och nyskapande samtidigt som den är enkel, tydlig och funktionell. Standarden på material och produkter är hög, nästan alla tillval kan göras utan extra kostnader." "För varje nytt område vi bygger ritar noga utvalda arkitekter ett nytt hus som är anpassat till de förutsättningar som finns på just den platsen. Att vi begränsar antalet produktioner av varje enskild hustyp gör att vi hela tiden följer med utvecklingen inom modernt boende." Panghus satsar på ett nära samarbete mellan arkitekter, leverantörer, mäklare och – naturligtvis – köparen. Allt ska vara perfekt och till belåtenhet fullt ut när köparen flyttar in i det nyckelfärdiga huset.
Stilrena enkla detaljer
Högt i tak med mycket ljusinsläpp
Det är detaljerna som gör designén
Härlig rymd
Wb01 är en av de villor som Panghus gjort.Dess enkla rena former upplevs klassiska i sitt intryck. Materialen är tidslösa och mycket tåliga. Foto lånade från http://www.panghus.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Arkiv