2011-08-08

Höstens färger 2011

Höstens färger enligt Pantone Color Institute
Pantone har tagit fram en trendrapport för färgerna som gäller i höst. Djup grönblå, rosa, nougat och mörklila är några av färgerna som kommer att vara rätt i höst. - Designers kommer att välja konstnärliga färger och kombinera ljusa färger och neutralt. Precis som en konstnär skulle konstruera sitt verk, säger Leatrice Eiseman, verkställande direktör på Pantone Color Institute. Färgerna är romantiska och tar fram koplexa nyanser av höst. Allt från den glödande elden till den charmiga mystiken i en djup solnedgång.
Årets färg 2011 är Kaprifol
"En skön ny färg för en en skön ny värld", kallar Pantone årets färg. I stressiga tider behöver vi något som lyfter anden. kaprifol är en fängslande, stimulerande färg som får igång vårt adrenalin, förklarar Leatrice Eiseman, VD för Pantone Color Institute Ja vi får väl se vid årets slut ifall denna kulör har gjort sin färg,om vi fått våra doser av adrenalin och inspiration.
Foto:Inredningsnyheter.se

1 kommentar:

  1. Är inte min favorit färg som jag skulle ha på min inredning men hemma men det är alltid spännande att se vilken färg de har valt ut.

    enkla nettan

    SvaraRadera

Arkiv