2009-08-20

Nyheter från Designtorget

Här nedan kan du läsa om hur det började med Designtorget.Kolla in lite om deras olika inrednings saker,och några av deras senaste nyheter. Affärsidé DesignTorget är en kommersiell marknadsplats med unik design, för kunder och formgivare som värdesätter form, funktion och förnyelse.” Så lyder vår affärsidé, som också på ett bra sätt sammanfattas i vår devis ”Nya, noggrant utvalda saker. Varje vecka.” Vi väljer ut bruksföremål med kvalitet, från kända och okända formgivare, och säljer de under en begränsad tid i våra 15 butiker i Sverige och Norge samt i vår webshop. Det unika med DesignTorget, och en stor del av vår ”själ” är just direktkontakten med våra formgivare, och det faktum att vi fortfarande varje vecka har vår jury, som bedömer om inlämnade produkter ska få säljas hos DesignTorget eller ej. Förutom kraven på kvalitet och att det ska vara funktionella föremål, vill vi vara först med att sälja produkten, och ett extra plus är om den också har ett nytänk och lite humor! Vissa produkter efterfrågas och lever kvar i månader eller t o m år, medan andra byts ut efter bara 8-10 veckor. Designtorget Här kan du läsa mer om oss på DesignTorget, hur det en gång började på Kulturhuset, www.designtorget.se Lampa fågel Designer:Hung-Ming Chen "Vacker lampform i tunn metall som du enkelt trär på en vanlig glödlampa. Kastar rogivande skuggor i taket och på väggarna. Designern och tillika Konstfack-studerande Hung-Ming Chens lampa är starkt inspirerad av flygande fåglar i naturstaden Stockholm. Lampan var en av tio produkter som nominerades till Årets sak 2007."
Krok Gem "Piffa upp hallen eller sovrummet med den här skojiga kroken, i form av ett gem. Passar även utmärkt att hänga skolväskan på i barnrummet eller morgonrocken i badrummet. Tips: köp två och sätt bredvid varandra så har du en schysst tidningsförvaring "
Kolla in dessa nyheter från Designtorget.
Lapptopkudde.
Finns i röd eller svart.
"Liten lätt lapptopkudde för oss som gillar att sitta i soffan och surfa eller jobba.De 6 upphöjda cirklarna är gummerade och håller datorn på plats."
Grytlapp Brita.
Fodrad grytlapp i tre olika föreställningar. Desig´n Monica Harrie,Pia Gabrielsson,Margaretha Eriksson
Skalare Joie.
" En liten skalare passar perfekt i handen,bra för oss med små kök.Finns i tre färger."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Arkiv