2009-08-30

Pysseliten-En annan bloggare

Pysseliten
Pysseliten kallar hon sig,en tjej som jag har hittat på Styleroom. Jag fastnade direkt för hennes sida när jag bläddrade igenom alla hennes otroliga saker som hon själv gör. Här visar jag ett litet sortiment på saker som hon har gjort. Allt ifrån egna bokstäver,belysnings träd mm.Vill man se mera kan man gå in på http://www.styleroom.se/ och söka efter "Pysseliten" så kommer man till hennes egen sida där. Jag kan lova att ni blir inspirerade av alla hennes saker,hon är otroligt duktig och kreativ. Hon har även en egen blogg. http://www.pysseliten.blogg.se/
Här har hon andvänt Galje ljuslyktor från Ikea,och sedan tagit en servett och klistrat fast på insidan,och villket vackert resultat. Sådanna här underlägg har de flesta hemma,och för det mesta ligger de bara och skräpar..Men
gör som Pysseliten..och gör om dem till en lampa.Dessa är köpta från Hemtex och Duka.
Ja så här vackert blev resultatet. "Här har jag sytt ihop den på baksidan och trätt på den på en plast skiva sen använt en Ikea lampa under här Grönö lampa " ..säger Pysseliten.
Glaslampor kan man lätt klä om.Här har hon tagit servetter,alternativ tyg.
I stället för att slänga den uppätna chips burken,kan ni göra om den som Pysseliten gjort.. Så här blev resultatet,en snygg burk att ha tvättmedel i,istället för en tråkig förpackning.
På detta enkla sätt kan man göra en vas eller blomkruka. Vill man piffa till sina stolar,kan man göra som Pysseliten gjort på sina."Sovrum" och "Datarum" eller varför inte barnens namn.
Så här ser en början ut,orden är nu utskurna och ska sedan målas.
Det färdiga resultatet kan se ut så här, från träd till bokstäver.
Dessa fina bokstäver av HOME har Pysseliten tillverkat. Alla foton är tagna av Pysseliten,och hämtade från hennes sida på Styleroom.

4 kommentarer:

 1. Ååå hon skulle få gå an i min tvättstuga som måste va den tråkigaste som finns. Men den ska få sig ett ansiktslyft inom snar framtid!

  SvaraRadera
 2. Jätte jul att läsa fn vad fint du har fått till det :) Du är proffs på detta med att blogga ser jag jag lär mig lite varje dag :)

  SvaraRadera
 3. Ja pysseliten e verklugen duktig:) Ha det bra, kram emmsan

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul att du skriver om pysseliten! Har träffat henne IRL! Kul! Hon imponerar hela tiden :-)! Ha en bra dag!

  SvaraRadera

Arkiv